Transmissie Meditatie


meditatie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Transmissie Meditatie
De Online Wereldwinkel
Stichting itsfair is een organisatie die zich bezig houdt met het verspreiden van de fair trade gedachte d.m.v. het exploiteren van www.wereldinkelonline.nl en het verzamelen van artefakten voor onderwijsdoeleinden (cultuur en religie)
http://www.itsfair.eu/

Concerten voor hart en ziel
Concerten voor hart en ziel
http://www.spirituelewebagenda.nl/

Chi Neng Institute
Chi neng institute nederland chi neng qigong
http://www.chineng.nl/

Eigen Wijsheid
Mirjam wassenaar geeft de cursus je kunt je leven helen naar de filosofie van louise hay. deze cursus staat in het teken van veranderen, met als rode draad de uitgangspunten van louise hay. je gaat ervaren hoe de kracht van gedachten werkt volgens het principe, alles wat je vraagt krijg je voor 100% terug. centraal staat verder dat je gaat ervaren hoe waardevol en bijzonder jij bent. het leven is eigenlijk heel eenvoudig, maar toch ervaren we dat meestal niet zo. velen van ons worstelen met relaties, gezondheid, geld, liefde, en nog veel meer. als ik nou eerst dit......, dan pas kan ik me gelukkig voelen. we leven vaak of in het verleden of in de toekomst, terwijl het leven zich nu voltrekt, op dit moment, op deze ademhaling! de cursus “je kunt je leven helen” staat in het teken van veranderen, en weer te worden wie je in werkelijkheid bent, namelijk een prachtig waardevol mens. een van de uitgangspunten van de filosofie van louise hay is, dat gedachten krachtig zijn en dat je wat je uitstraalt voor 100% terugkrijgt. tijdens de cursus ga je onderzoeken wat jij denkt, wat jij waarneemt (voor waar aannemen) en wat je patronen zijn. door erkenning, acceptatie en loslaten van “negatieve” gedachten en patronen doormiddel van affirmaties kom je steeds dichter bij je eigen waarheid en zul je merken dat het geluk binnen in jezelf zit en niet ergens ver weg buiten je. wat ik belangrijk vind is dat je de verantwoording neemt over je eigen leven. het gaat om wat jij ervaart, en via deze boeiende weg kom je steeds dichter bij jezelf en zul je ervaren dat je helemaal goed bent zoals je bent! daarnaast is het ook mogelijk een aura healing of chakra reading te ondergaan en een reiki behandeling te krijgen. ze is reikimaster (reiki master) en geeft nu ook reikie cursussen op individuele basis, reiki 1, reiki 2 en reiki 3. verder doet mirjam dagelijks aan chineng qi gong (chi neng qi gong), reikie
http://www.eigen-wijsheid.nl/

Haiku
Haiku
http://www.zenonderdedom.nl/pages/haiku.htm

Harp and Soul
Harp and Soul
http://www.harpandsoul.nl/harples.htm

Haiku Poet's Hut
Haiku Poet's Hut
http://www.haikupoetshut.com/

Haiku for people
Haiku for people! internet haiku poems since 1995.
http://www.toyomasu.com/haiku/#autumn

Chi Kung Amsterdam
Bos chi kung (of: chi kong, qigong, qi gong, qi gung): aan tai chi verwante, chinese fitness en energie training. lessen en cursussen in amsterdam - centrum, jordaan, oud-zuid en baarsjes.
http://www.chi-kung-training.com/

Chakra Meditation Rooms
Chakra Meditation Rooms
http://www.learningmeditation.com/chakras.htm

Animas Almelo
Animas Almelo
http://www.animas.nl/

Ameland Workshops Zhineng
De kracht ameland kan u helpen bij vele situatie's waarin u het zelf even niet meer ziet zitten. onverklaarbare klachten kunnen vaak eenvoudig beoordeeld en opgelost worden.
http://www.dekracht-ameland.nl/

A meditation for the new age
Transmission meditation is a new form of world service that provides the opportunity for individuals to participate in the transformation of our planet.
http://www.transmissionmeditation.org/

Ayurveda Online
Ayurveda betekent kennis van het leven. ontdek wat de 5000-jaar oude wijsheid van ayurveda voor jouw gezondheid kan betekenen.
http://www.ayur.nl/

Basic Instructions 1
Basic Instructions 1
http://www.accesstoinsight.org/lib/authors/thanissaro/breathmed.html

Chakra meditatie
Geen omschrijving beschikbaar voor website Chakra meditatie.
http://www.reikicentrum.nl/meditatie/chakra_meditatie.html

Chakra Meditatie
Chakra dharanam 1 - dru meditation on the chakras by chris barrington – build confidence and heal emotions with dru meditation’s outstanding meditations on the first 4 chakras.
http://www.chakrameditation.org/

Basic Instsructions 2
Basic Instsructions 2
http://hinduwebsite.com/buddhism/essays/breathmeditation.htm

Kirtanzingen-meditatie
Hansuman zingt indiase kirtans en mantra's om mee te zingen. deze kirtans en mantra's zijn afkomstig van vooral krishna das, en van oa. deva premal, jai uttal, en uit het elf spiritual songbook. hij begeleidt zichzelf en jullie hierbij op gitaar.
http://www.kirtan.nu/

Klankschaalmeditatie
Kizuri is een bureau voor zelfontplooiing. de missie van kizuri is zoveel mogelijk mensen bewust te maken van haar overtuiging dat aandacht de meditatieve motor is van gebalanceerd leven. kizuri verzorgt hiervoor op maat gesneden workshops voor groepen en individuen.contact kizuri, postbus 6425, 5600 hk eindhoven, tel/fax 040 8481047, email:kizuri@chello.nl h. selder
http://www.kizuri.nl/

The Mind Connection
The mind connection b.v. official portal site for brain pc interfaces, mental fitness & experience marketing. buy you own mindsurfer right here, right now!
http://www.themindconnection.com/

The Healing Spiral
Healingpraktijk the healing spiral in delft, crystal light healingen,
http://www.thehealingspiral.nl/

Tai Chi & QiGong Delft
Tai chi lessen in delft
http://www.taichidelft.nl/

Transmissie Meditatie
Transmissie Meditatie
http://www.sharenl.org/transmissie.html

Transmission Meditation
This page is about a new form of meditation known as transmission meditation which helps to progress rapidly on the spiritual path.
http://www.einterface.net/gamini/transmission.html

Vrouwkes Haiku
Vrouwkes Haiku
http://www.vrouwke.nl/indexhaiku.html

Visualisatie en Tarot
Tarot en tarotcursussen, -workshops, tarotconsulten, online shop met tarotkaarten, informatie pagina's voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling.
http://www.webtarot.nl/info/kaartbinnengaan.html

Visualisatie 1
Stichting promise
http://www.stichting-promise.nl/alternatieve/318.html

Shaolin Qigong A'dam
Massagepraktijk smooth relief in amsterdam van mirjam van huis
http://www.smoothrelief.com/

Quantum Light Breath
Quantum Light Breath
http://www.tsuki.org/qlb.htm

Muziekmeditatie
Wat in vele oude culturen algemeen aangenomen werd is in recentelijk onderzoek bevestigd, de mens heeft speciale muziek gevoelige zenuwcentra.
http://www.martrix.org/muziek_meditatie.html

Lotus oosterse artikelen
Brengt het verre oosten bij u thuis. nu in de webwinkel: wierook, teakhouten boeddha`s, waterhyacinth meubels, neus-inhalers, ansichtkaarten met boeddha-afbeeldingen, oosterse parasols, windgongen, kadodoosjes, fotolijstjes, zijden sjaals en sieraden.
http://www.lotusoosterseartikelen.nl/

Lotus Design
Lotus design vervaardigt meditatiekussens en matten, yogamatten, steunkussens en rollen in diverse vormen die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. de collectie omvat van mooie handgemaakte producten die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. lotus design is een project van het nyingma centrum nederland waarin skillful means - wijsheid in actie wordt geoefend in de uitdaging van commercieel concurreren. er wordt gewerkt met de visie dat je dagelijkse bezigheden een weg kunnen zijn van innerlijk onderzoek en ontdekking. voor de werkers betekent dit aandacht voor je eigen groei; voor de producten betekent dit dat ze met de grootst mogelijke zorg en toewijding worden gemaakt. lotus design is een project van de nyingma organisatie waarin skillful means - wijsheid in actie wordt geoefend in de uitdaging van commercieel concurreren. het nyingma centrum nederland is verbonden met het tibetan nyingma meditation center (tnmc)in berkeley, californië. tnmc is in 1969 door de tibetaanse lama tarthang tulku opgericht om de wijsheid en kennis van het tibetaans boeddhisme voor het westen toegankelijk te maken.
http://www.lotusdesign.nl/html/lotusdesign.html

Namori meditatiepoefjes
Webwinkel voor flower-power kleding, oosterse artikelen, meditatiekussens, ikat, sarongs, spiegels, boedha´s, lavendelzakjes, en nog veel meer!!
http://www.namori-shop.com/

Online Visualization
Charles macinerney's essay on visualization and meditation instruction, perfected master, perfected self meditation
http://www.yogateacher.com/text/meditation/on-line/perfectedmaster.html

Qi-gong Twente
Qi-gong Twente
http://www.maulany.nl/index.html

ParaZorg
Parazorg: spirituele counseling,gidsensessies, psychotherapie. energetische geneeswijze, de jin shin do methode via drukpunten. vanuit innerlijke rust naar zelfgenezing. alles gericht op zelf-verwerkelijking. geïnspireerd door de visie van wereldleraar maitreya en de informatie van het esoterisch genootschap/ witte broederschap. mijn energie komt van de tweede straal van liefde en wijsheid. deze geeft inzichtmomenten in moeilijke situaties. het levensbeschouwelijk gebied wordt aangegrepen en ingespeeld op de eigen capaciteit van de cliënt. balans tussen lichaam, ziel en geest. de in uw sluimerende vermogens worden benaderd. mijn taak is bewustwording. verkoop aloë vera produkten,von innere ruhe nach selbstheilung
http://www.parazorg.nl/

Wikipedia
Wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/haiku

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 38 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy